Среда, 01.05.2024, 15:26
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Форма входа
Календарь новостей
«  Июль 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Поиск
Друзья сайта
 VOLGA-RACING - Лучший сайт на тематику Волга
Ремонт Волга Газель Соболь
Фан сайт Потапа и Насти Каменских
У нас всё безплатно!
www.neskuchno.ucoz.ru
Участник Премии Рунета 2008
ремонтно-отделочная бригада
Голосуй за ГАЗ 24!!
Голосуй за ГАЗ 2410!!
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 68
Главная » 2008 » Июль » 19 » Компанія Автоплаза підтримала спортсменів off-road в пошуках справжніх пригод.
Компанія Автоплаза підтримала спортсменів off-road в пошуках справжніх пригод.
11:28
Ці вихідні відзначились тренувальним виїздом для поза шляховиків, на 2 доби для підвищення рівня майстерності та  для допомоги у підвищенні майстерності для початківців. 5 автомобілів – 2 з них спеціально підготовлені позашляховики УАЗ класу ТR2, 1 звичайний УАЗ та 2 автомобіля Нива.

Поїздка заключалась в тому, що б знайти якомога важчі шляхи в горах, лісах через річки та озера. Компанія Автоплаза підтримала екстремальних спортсменів в пошуках справжніх пригод.
  Водії-професіонали: Влад, Фелікс, Анджей, професійні водії спеціально підготовлених позашляховиків, прихильники off-road. Учасники змагань “ATL-Trophy” м. Київ. 6 місто серед 39 команд. Збираються приймати участь в цьому році у цих же змаганнях, працюють над підвищенням результатів та сподіваються на перемогу.


  Такий вид спорту давно вже започаткований в Європі та Америці. В Україні тільки нещодавно почали проводити відкриті змагання з трофі рейду. А в Чернівцях є тільки 2 професійно підготовлених авто УАЗ, які цими вихідними відправились підкорювати непрохідні шляхи нашого краю. Такі поїздки для спортсменів-професіоналів –  звична справа, раз на 3 тижні це обов’язково для підтримання та поліпшення майстерності. Маршрут складався ретельно, вибираючи найважчі по прохідності місця. Для деяких не підготовлених автомобілів ці місця виявились занадто складними і до дому вони ще не повернулись.  
  Цей вид спорту для справжніх чоловіків, яких не лякає вода по коліно в машині, болото, те, що автомобіль може провалитись, застрягнути, потонути, підійматись в гору під кутом 90 градусів, завалюватись на один бік, або на дах, не заводитись і ще багато інших пригод.


  Цього разу маршрут екстрималів складався з чудових та мальовничих місць Буковини. Проходив він через перевал Шурдин, перевал Семенчук, село Нижній Яловець, озеро Буковинське Око, перевал Джоголь. Біля озера Буковинське Око колись існувала дорога, але з 1939 року по цій дорозі ніхто не їздить, для справжніх спортсменів це перешкодою не стало, а принесло лише позитивні враження.


  Багато спортсменів іноземців заздрять, тому що в нас стільки чудових трас бездоріжжя. Але такий вид екстремального спорту, як трофі рейд у нас ще на стадії зародження.
Просмотров: 1008 | Добавил: SPIDER | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024