Суббота, 18.05.2024, 11:09
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Форма входа
Друзья сайта
 VOLGA-RACING - Лучший сайт на тематику Волга
Ремонт Волга Газель Соболь
Фан сайт Потапа и Насти Каменских
У нас всё безплатно!
www.neskuchno.ucoz.ru
Участник Премии Рунета 2008
ремонтно-отделочная бригада
Голосуй за ГАЗ 24!!
Голосуй за ГАЗ 2410!!
Статистика
Наш опрос
Якому авто ви надаєте перевагу
Всего ответов: 353
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: SPIDER  
Форум » Бесідка » Доблісне ДАІ » Василь Струс: "ДАІ розробляє план перевірок автоперевізників
Василь Струс: "ДАІ розробляє план перевірок автоперевізників
SPIDERДата: Суббота, 22.03.2008, 11:26 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 108
Репутация: 19
Статус: Offline
У звязку із збільшенням кількості штатних співробітників до 750 чоловік у райцентрах області та у місті Львові відновлено міські управління ДАІ , навіть батальйон вдалося „реанімувати” . Працівники ДАІ вирішили також контролювати ще й автоперевізників.

„Планово буде перевірено кожне автоперевізницьке підприємство, цей план, бодай на один місяць наперед, ми вже розробляємо”-повідомив Василь Струс. На запитання кореспондента „Нашого перевізника” щодо того, чому вже перевіряють, коли немає навіть затвердженого плану ( а кореспондент був очевидцем того, як інспектор ДАІ з прізвищем Баран увечері, 18 жовтня навідався в Стрию на підприєство „Перевізник-Роман” й вимагав журнали обліку ), шеф обласних даішників зазначив, що його підлеглий мабуть хотів визначити, чи автотранспорт „ночує” за місцем реєстрації.

.. Значно збільшується кількість кривавих ДТП у святкові та вихідні дні. Якщо під час робочого тижня на Львівщині протягом доби фіксують 6-7 ДТП , у яких гинуть одна-дві людини, то під час вихідних чи свят у морги з доріг привозять по 7-12 трупів.

Цікаво, що навіть самі „даішники” ставали учасниками ДТП. Таких випадків цього року було 2. А ще Васль Струс повідомив пресу й про те, що навіть насальник ГУ МВСУ Львівщини генерал-майор Михайло Цимбалюк був очевидцем правопорушення з боку працівника ДАІ, який повз генеральску машину браво „проскочив” на червоне світло.

„Цього співробітника одразу ж було переведено в інший пдрозділ”- зазначив керманич даішників. Особливу увагу керівництво управління ДАІ приділяє безпеці дітей на дорогах та вулицях. Незабаром, розповів Василь Струс, даішники у кожній школі облаштують куточки з безпеки дорожнього руху.

Та, на жаль, цього року у 151 ДТП вже загинули семеро дітей, 186 були травмовані. Як свідчить практика, діти гинуть здебільшого з вини дорослих, як це було нещодавно в одному з районів. Тоді бабця, яка стояла на одному боці дороги, покликала до себе трирічну онуку, яка стояла на іншому боці.

Дитина, не дивлячись по сторонах, кинулася до бабці й загинула під колесами автомобіля. “Галичани мають демонструвати християнську мораль не раз на тиждень у церквах, а й на дорогах”, - з гіркотою зазначив Василь Струс, розповідаючи про так звані розшукові ДТП.

Цього року у 295 ДТП, винуватці яких зникли з місця трагедії, 44 особи загинули, 283 були травмовані. Іноді тіло збитої на дорозі людини знаходили лише наступного дня, а лікарі фіксували, що якби жертві вчасно надали медичну допомогу, вона б залишилася живою.

90 відсотків втікачів вдалося розшукати. Чимало журналістів запізнилися на прес-конференцію начальника УДАІ через “корки” на дорогах. Появу заторів полковник Струс пояснив кількома причинами. Комунальні служби міста, на жаль, не завжди узгоджують із ДАІ плани ремонту вулиць, та й сам ремонт тягнеться неприпустимо довго.

До того ж транспортний парк в обласному центрі лише за останні шість місяців збільшився на 5 тисяч автомобілів. А будівництво підземних та багатоповерхових паркінгів так і не почалося. Доходить і до смішного. На багатьох центральних вулицях міста, наприклад, Костюшка, рух автотранспорту ускладнили комунальники, які витягнули на проїжджу частину.

.. баки для сміття! Сприяє збільшенню “пробок” й жалюгідний стан бокових вуличок. Щоб не загубити коліс, водії прагнуть дістатися до місця призначення головними автомагістралями міста й застрягають на них надовго. Хоча, корків, як таких, у Львові нема , є лишя „тянучка”.

Аби уникнути заторів на дорогах у Львові, зараз розробляється спільно із міською владою „Схема руху містом”. Щоб зменшити “пробки” у Львові пішли на експеримент: на 26 перехрестях даішники встановили на світлофорах так звані “зелені стрілки”, які дозволяють во- діям повертати навіть на червоне світло, за умови, що пропущено пішоходів.

Незабаром такі стрілки з’являться ще на 18 перехрестях. Боротимуться з “пробками” даішники й у ручному режимі. Щоб вони вміли це робити, сьогодні на кожному розводі інспектори дорожнього руху по півгодини навчаються так званої пластики дорожнього регулювання.

Не сприяє „розкроркуванню” ще й те, що за перше півріччя 2007 року на дорогах міста появилося 4,5-5 тисяч іномарок, які придбали собі львів”яни. Злодії, за словами Василя Струса не сплять, і вже цього року встигли поцупити 436 автівок. Щоправда віднайти і повернути власнику його машину правоохоронці змогли лише у кожному третьому випадку.

Викрито цього року було і серйозне ОЗГ, яке займалося крадіжками машин у Дрогобичі, Трускавці,Самборі.

Ірена Тершак


Волга - Супер !
Волга - Газ !
Волга - Это Вам не ваз !
 
Форум » Бесідка » Доблісне ДАІ » Василь Струс: "ДАІ розробляє план перевірок автоперевізників
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024