Суббота, 18.05.2024, 14:01
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Форма входа
Друзья сайта
 VOLGA-RACING - Лучший сайт на тематику Волга
Ремонт Волга Газель Соболь
Фан сайт Потапа и Насти Каменских
У нас всё безплатно!
www.neskuchno.ucoz.ru
Участник Премии Рунета 2008
ремонтно-отделочная бригада
Голосуй за ГАЗ 24!!
Голосуй за ГАЗ 2410!!
Статистика
Наш опрос
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 68
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: SPIDER  
Форум » Бесідка » Доблісне ДАІ » 21.03.2008 Вчора Верховна Рада України ухвалила .....
21.03.2008 Вчора Верховна Рада України ухвалила .....
SPIDERДата: Суббота, 22.03.2008, 11:28 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 108
Репутация: 19
Статус: Offline
21.03.2008 Вчора Верховна Рада України ухвалила в першому читанні Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху"

Відповідний законопроект був поданий до розгляду в Парламенті Президентом України Віктором Ющенко. На думку Міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка, прийняття такого законопроекту є надзвичайно важливим та нагальним. "Ціна цього Закону - життя людей", наголосив Міністр. Адже, кількість людей, які загинули або отримали травми під час дорожньо-транспортних пригод, упродовж 2001 - 2007 років невпинно збільшувалася (якщо 2001 року загинуло шість тисяч людей, то минулого року - дев'ять з половиною). Лише з початку цього року Державтоінспекції вдалося стабілізувати ситуацію на автошляхах України. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року у дорожньо-транспортних пригодах на 273 людини загинуло менше і на 1244 особи зменшилася кількість травмованих.
На переконання фахівців та експертів, відповідний закон повинен забезпечити стабілізацію ситуації на автошляхах держави, подальше зменшення аварійності, і що найголовніше - невідворотність покарання за скоєні порушення Правил дорожнього руху. Серед запропонованих у законопроекті нововведень - законодавче закріплення відео та фотофіксації порушень Правил дорожнього руху, запровадження системи "штрафних балів", що будуть пропорційно нараховуватися.
У Законі України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху" передбачено не лише посилення відповідальності учасників дорожнього руху за недотримання або порушення відповідних правил, запроваджується також дієва система профілактики аварійності, правового виховання водіїв та пішоходів, підвищення якості підготовки водіїв, а також навчання дітей правилам безпечної поведінки на вулицях та автошляхах.

21 березня 2008 року

Прес-служба Департаменту
ДАІ МВС України


Волга - Супер !
Волга - Газ !
Волга - Это Вам не ваз !
 
Форум » Бесідка » Доблісне ДАІ » 21.03.2008 Вчора Верховна Рада України ухвалила .....
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024