Суббота, 18.05.2024, 12:11
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Форма входа
Друзья сайта
 VOLGA-RACING - Лучший сайт на тематику Волга
Ремонт Волга Газель Соболь
Фан сайт Потапа и Насти Каменских
У нас всё безплатно!
www.neskuchno.ucoz.ru
Участник Премии Рунета 2008
ремонтно-отделочная бригада
Голосуй за ГАЗ 24!!
Голосуй за ГАЗ 2410!!
Статистика
Наш опрос
Чим загружати сайт на сам перед ?
Всего ответов: 28
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: SPIDER  
Форум » Бесідка » Доблісне ДАІ » Василь Струс: "ДАІ розробляє план перевірок автоперевізників
Василь Струс: "ДАІ розробляє план перевірок автоперевізників
SPIDERДата: Суббота, 22.03.2008, 11:24 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 108
Репутация: 19
Статус: Offline
Як зазначив під час прес-конференції начальник управління ДАІ у Львівській області полковник Василь Струс, причиною багатьох ДТП, стали відремонтовані та не відремонтовані траси. Якщо раніше, подорожуючи зі Сколе до Львова, водій не мав змоги через ями та вибоїни розвинути пристойну швидкість, то зараз стан траси дозволяє втопити педаль газу на повну.

На жаль, недавня реорганізація ДАІ значно скоротила кількість інспекторів дорожньо-патрульної служби, а лише поява патруля ДАІ примушує водіїв зменшити швидкість. “Іноді я, прямуючи на приватному автомобілі у цивільному, мигочу фарами водіям, ніби попереджаючи про те, що десь на відстані стоїть патруль.

Це примушує учасників руху зменшувати швидкість”, – зізнався у хитрості Василь Струс. Він також поділився із журналістами досвідом, набутим під час свого перебування у службовому відряджені в Німеччині:” Я мусив купити квіти. В машині окрім мене був начальник поліції, заступник мера.

Привезли нас на базар. А там знак,що стоянка заборонена. Що у нас би зробили міліціонери? Звісно ж зупинилися б під знаком і тинялись би ринком. А там, я наче із катапульти вистрелений, вискочив із авто, а вони поїхали паркуватися у належному для цього місці, метрів десь за 300”.

.. 55 ДТП цього року трапилися через поганий стан доріг. Свіжий випадок – 23 жовтня ввечері у Самборі водій таксі, що належить ПП „Самбір Стар” потрапив у ДТП . Через незакритий каналізаційний люк, який практично не можливо було помітити на неосвітленій ділянці дороги, машина перекинулась.

Благо, що водій був без клієнтів! Особливо це стосується львівських вулиць, де через корозію металу та старіння деякі світлофори просто падають, а про дорожню розмітку залишилися лише згадки. Ще й деякі рекламоносії так облаштували на дорогах свої біґборди, що водії через них не бачать дорожніх знаків.

Водії зі стажем зазначають, що останнім часом дорогами на дорогих іномарках почали гасати молоді недосвідчені водії, які поводяться вкрай агресивно і не поважають ні інших водіїв, ні пішоходів, що призводить до трагедій. До керівництва ДАІ надійшла інформація, яку зараз перевіряють, про дивну вельми тісну “співпрацю” працівників навчальних комбінатів та співробітників МРЕО, які приймають екзамени на право керування автомобілем.

Ця “співпраця” дозволяла 70 відсоткам учнів навчальних комбінатів з першого разу здавати екзамени на права. Хоча відповісти на 20 питань про правила руху й не зробити при цьому двох помилок, важко навіть досвідченим водіям. Як тільки цю інформацію почали перевіряти, кількість “відмінників” на курсах водіїв різко зменшилася.


Волга - Супер !
Волга - Газ !
Волга - Это Вам не ваз !
 
Форум » Бесідка » Доблісне ДАІ » Василь Струс: "ДАІ розробляє план перевірок автоперевізників
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024