Суббота, 18.05.2024, 11:35
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Форма входа
Друзья сайта
 VOLGA-RACING - Лучший сайт на тематику Волга
Ремонт Волга Газель Соболь
Фан сайт Потапа и Насти Каменских
У нас всё безплатно!
www.neskuchno.ucoz.ru
Участник Премии Рунета 2008
ремонтно-отделочная бригада
Голосуй за ГАЗ 24!!
Голосуй за ГАЗ 2410!!
Статистика
Наш опрос
Якому авто ви надаєте перевагу
Всего ответов: 353
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: SPIDER  
Форум » Бесідка » Доблісне ДАІ » Історія ДАІ частина ІІ
Історія ДАІ частина ІІ
SPIDERДата: Суббота, 15.03.2008, 10:56 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 108
Репутация: 19
Статус: Offline
В кiнцi 1990-х рокiв з переходом до ринкової економiки значно збiльшується кiлькiсть автотранспорту та iнтенсивнiсть його використання, стан безпеки дорожнього руху помiтно ускладнюється. Значно зростає кiлькiсть пригод та загиблих, все частiше з'являються повiдомлення про трасову злочиннiсть. Всi цi обставини продиктували необхiднiсть посилити контроль зi сторони Державтоiнспекцiї, укрiпити та розширити її структуру. За останнє десятирiччя незалежної України дорожня мiлiцiя проходить процес модернiзацiї та структурної перебудови.

Сьогоднi Державтоiнспекцiя МВС України нараховує майже 23 тисяч працiвникiв, з яких 19616 тисяч - атестованi та 3324 тисяч - вiльнонайманi. Нинi в ДАI, як i iнших службах Мiнiстерства внутрiшнiх справ, вiдбувається реформування структури, головна мета якого - налагодження партнерських стосункiв мiж учасниками дорожнього руху, захист їх законних прав та iнтересiв, ефективне запобiгання аварiйностi та протидiя трасовiй злочинностi. Водночас вiдбувається й технiчне переоснащення пiдроздiлiв Державтоiнспекцiї: запроваджуються новiтнi системи нагляду за дорожнiм рухом, з розшуку викрадених автомобiлiв, реєстрацiї транспортних засобiв, дiагностики автомобiлiв тощо. Також значна увага придiляється пiдвищенню професiйного рiвня працiвникiв ДАI. Зокрема, у майбутньому в службi працюватимуть фахiвцi, якi матимуть освiтнiй рiвень не нижче "бакалавра".

Сьогоднi в структуру Департаменту Державної автомобiльної iнспекцiї МВС України входить:
Управлiння монiторингу та iнформацiйного забезпечення:
-Вiддiл монiторингу
-Вiддiл iнформацiйного забезпечення

Управлiння дорожньо-патрульної служби, органiзацiї розшуку автомототранспортних засобiв та профiлактичної роботи:
-Вiддiл дорожньо-патрульної служби
-Вiддiл органiзацiї розшуку автомототранспортних засобiв
-Вiддiл профiлактичної роботи

Управлiння державної автомобiльно - технiчної iнспекцiї, нагляду за перевезення небезпечних вантажiв та станом дорiг:
-Вiддiл державної автомобiльно - технiчної iнспекцiї
-Вiддiл нагляду за перевезенням небезпечних вантажiв та станом дорiг
-Вiддiл реєстрацiйно - екзаменацiiної роботи та контролю за реалiзацiєю автомототранспорту

Чергова частина

Служба з безпеки руху.

За останнi роки в Українi значно збiльшилася кiлькiсть автомобiльного парку. Сьогоднi ця цифра сягає вже бiльше 9 млн. В таких умовах поряд з позитивними факторами знаходять свiй вияв i негативнi - зниження рiвня безпеки та рiст аварiйностi. В середньому щорiчно реєструється 40-45 тис. ДТП, в яких гинуть майже 7 тисяч та отримують травми рiзної ступенi тяжкостi до 50 тис. людей. Рiвень соцiальних та економiчних втрат пов'язаний з цими процесами, досить великий та безупинно росте, що обумовлює актуальнiсть та необхiднiсть змiни законодавства у сферi безпеки дорожнього руху.

Департамент Державтоiнспекцiї виконуючи завдання, поставленi Мiнiстерством внутрiшнiх справ України вiдповiдно до компетенцiї бере участь в пiдготовцi законопроектiв та контролює хiд виконання нормативних актiв у сферi гарантування безпеки дорожнього руху, розробляє новi навчальнi програми та проводить активну роботу з профiлактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму (цього року в м. Ялта вже вiдбувся XXVIII злiт юних iнспекторiв руху). Як i ранiше, прiоритетними завданнями Державтоiнспекцiї є гарантування безпеки дорожнього руху, боротьба з трасовою злочиннiстю, надання допомоги всiм учасникам дорожнього руху, розшук викрадених транспортних засобiв, попередження аварiйностi.


Волга - Супер !
Волга - Газ !
Волга - Это Вам не ваз !
 
Форум » Бесідка » Доблісне ДАІ » Історія ДАІ частина ІІ
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024